AI NEVOIE DE AJUTOR?
0800.800.103

PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU

PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU

BENEFICII

PORTOFOLIU LARG DE PRODUSE MODULARE FACILĂ UŞOR DE PRELUCRAT DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ ANTI ALUNECARE / DERAPARE EFICIENŢĂ FINANCIARĂ MATERIAL ECOLOGIC
Ambele sisteme de pavaj – pavajul Uniloc şi pavajul Uni – permit datorită formei lor o repartiţie optimă a încărcărilor din trafic şi o preluare uniformă a eforturilor. Această preluare a sarcinilor este în avantajul duratei suprafeţelor de rulaj. Pavajul Uni de la Elpreco se livrează şi în varianta fără şanfren. Acesta este indicat în special pentru amenajări exterioare la care se doreşte o rezistenţă redusă la rulare, în parcări sau centre comerciale, unde cărucioarele pentru cumpărături sau scaunele cu rotile s-ar putea mişca mai uşor. În acelaşi timp, se reduc considerabil şi zgomotele de rulare. Şi aici modelele preferate de montare sunt cele tip zidărie, os de peşte sau parchet. Pavajul Uniloc este un pavaj cu performanţe deosebite, în special în varianta cu grosimea de 8 cm. Forma sa zimţată asigură o îmbinare fixă între elemente. La acest model elementul de pavaj este împărţit doar optic printr-o linie aparentă la suprafaţă. Apare astfel iluzia că s-au montat doar jumătăţi de elemente.

1 PALET
14,35m2
560 buc

546.45 lei
(pret per palet)
38.08 lei
(pret per m2)
Cantitate: palet
In stoc | Transport gratuit*
ADAUGA IN COS
*Preturile includ TVA.
*Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 8000 lei.
*Livrarea se face pe palet returnabil, pret 35,70 lei/buc;

PACHET

ZIDARIE COMPLETA

BCA + ADEZIV + UNELTE + TRANSPORT

DETALII PRODUS
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!