AI NEVOIE DE AJUTOR?
0800.800.103

Acces cont

Conectati-va in cont pentru a putea a avea acces la datele de facturare, livrare si istoricul comenzilor.

Apasati aici pentru a va conecta in contul elpreco.

Login

Creare cont nou

Completati adresa de e-mail si parola si apasati "Creeaza cont nou". Un email de confirmare va fi trimis pe adresa specificata.

Având în vedere că, începând cu data de 25 mai 2018, a intrat în vigoare Regulamentul General privind Protecția Datelor, vă rugăm să alocați câteva minute pentru a citi Politica de Securitate a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și Termenii si Condițiile site-ului Societății ELPRECO S.A.
În caz că sunteți de acord cu acestea, vă rugăm să bifați căsuțele de mai jos.
  • » Pentru fiecare adresa de e-mail se va permite deschiderea unui singur cont de utilizator.
  • » Adresele de e-mail nu vor fi folosite in campaniile de newsletter. Daca doriti sa primiti newsletterul MagazinElpreco va rugam sa va abonati folosind caseta "Abonare Newsletter" din partea de jos a site-ului.

Recuperare parola

Completati adresa de e-mail si apasati "Recupereaza". Un email cu instructiuni de schimbare a parolei va fi trimis pe adresa specificata.

  • » Daca ati uitat adresa de e-mail folosita pentru deschiderea contului pe siteul MagazinElpreco va rugam sa ne contactati.
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!